Trycksaksrådgivning

Trycksaksrådgivning

Att utforma trycksaker må låta enkelt i teorin – men i praktiken är det en rad tekniska och kreativa processer som ska falla på plats. Rådgivning inför produktionen är ofta avgörande för om slutresultatet blir som önskat eller ej – och där hjälper vi gärna till. Oavsett hur långt ni har kommit i processen att producera trycksaker, webb eller dylika formgivningsprojekt så kan vi kliva in som en stöttepelare.

Få trycksaksrådgivning och kreativa ideér här.

Kreativa idéer och lösningar
Vi är experter på rådgivning vad gäller kreativa lösningar. Det kan gälla allt ifrån utformning av trycksaker, till vilket material eller metod som passar era behov. Kanske vill ni ha ett bollplank inför framtagning av en ny logotyp? Vi är experter på att analysera färger, former och vilka budskap som signaleras genom visuella kännetecken. Dessutom har vi kompetens vad gäller digital utformning av exempelvis en webbsida för att optimera kundernas upplevelse. Idag är hemsidan en viktig informationskälla och den är i hög grad med och bidrar till hur kunderna ser på er som företag.

Behöver du en utomstående expert som granskar, analyserar och kommer med konstruktiva förslag för ökad kundorientering är vi det självklara alternativet.

Vässad kommunikation
Kommunikation är en informationsprocess som möjliggör interaktion mellan människor. Trots att hela verksamheter – och samhället i övrigt – bygger på kommunikation glömmer många bort dess vikt.

Är er kommunikation anpassad till era målsättningar, verksamheter och kunder? Kan kommunikationen förbättras och justeras? Dessa frågor kan vi hjälpa till att besvara. Tillsammans med er analyserar vi kommunikationen för att förbättra arbete med trycksaker, annonsering, webb och annan relevant kommunikation. Allt ditt företag gör och säger är en del av er kommunikation och det är därför viktigt att det alltid finns en tanke bakom varje val så att kommunikationen talar ett gemensamt språk och inte blir spretig.

Vårt fokus är att ni ska vässa er kommunikation och skapa tydlighet och effektivitet i verksamheten – och det är värden som skapar nöjda kunder. Kontakta oss när du behöver hjälp med din kommunikation, oavsett om det är ett stort projekt eller du bara behöver en rådgivare tryck.