Profiltryck

Profiltryck är med största sannolikhet ett av de mest kostnadseffektiva sätten att lansera, marknadsföra och bygga upp ett varumärke på!

Men varför är det så?

Jo, undersökningar visar nämligen att en konsument som håller i en dryckesbägare med profiltryck ser på trycket hela fem gånger under den tiden. Detta innebär att dryckesbägaren marknadsfört företaget aktivt och gjort att konsumenten sett företagets logga minst fem gånger. Denna typ av marknadsföring är smart då inte enbart konsumenten som håller i produkten blir exponerad för varumärket utan också personerna i dennes omgivning. På så sätt har profiltrycket hjälpt dig att nå inte bara en utan flera kunder på en och samma gång.

Här kan du beställa olika tryckprodukter.

Med vår tjänst har ditt varumärke möjlighet att synas på ett flertal olika produkter. Vi utför profiltryck på alla typer av pappers- och plastprodukter så som tallrikar, servetter och bägare. Med ett högkvalitativt profiltryck på rätt produkt tar konsumenten med sig så mycket mer än en dryckesbägare när den går.

Se till att just DITT företag syns i rätt sammanhang!

Kontorstryck

Som verksamhet är det viktigt att synas ordentligt och aktivt göra så att de potentiella kunderna på marknaden kommer ihåg dig. Det stärker varumärket och gör det lättare att bli igenkänd av framtida kunder. Ju mer varumärket exponeras, desto större blir chansen att just dina produkter eller tjänster efterfrågas.

Kontorsmaterial är ett av de bästa sätten att nå ut och är en del av företagets vardagskommunikation med kunderna. För visst vill du att mottagaren ska se vem som skickat brevet till dem? Eller erbjuda ett snyggt visitkort med dina företagsuppgifter så att de lättare kan nå dig för ytterligare tjänster? Eller varför inte skicka med en penna med företagets logga nästa gång en beställning ska levereras?

Oavsett vilken typ av kontorstryck du vill göra så har vi möjligheten att hjälpa dig med rätt produkt och rätt profiltryck!